The highest framerate in recorded history.

Discussion in 'Console & PC Gaming' started by MistaX, May 18, 2002.

  1. MistaX

    MistaX Premium

    Messages:
    13,635
    Location:
    United States
  2. Voltron

    Voltron

    Messages:
    796
    Alright, I'm about to fly over there and kick your ---!!

    What are you running!?!
     
  3. MistaX

    MistaX Premium

    Messages:
    13,635
    Location:
    United States
    Running:
    Atlon 1800+XP
    Geforce 4 Ti4600
    Epox mobo


    An so i begin my quest to reach 1000fps....
     
  4. F2002

    F2002

    Messages:
    3,182
    MistaX one day your computer is going to blow up, and I will take advantage by laughing my arse off so hard ! :p
     
  5. MistaX

    MistaX Premium

    Messages:
    13,635
    Location:
    United States
    Neva! :D :D :D
     
  6. Viper_Maniac

    Viper_Maniac

    Messages:
    13,707
    Location:
    United States
    Oh it will. I guarantee it. :mischievous:
     
  7. DessViperV-10

    DessViperV-10

    Messages:
    5,198
    Location:
    United States
    o yea,im runnin-
    166 Mhz pentium
    monster 3d graphics card :p

    beat that :rolleyes:

    BTW-my pc is on the edge of blowing up
    and is old
     
  8. Pako

    Pako Staff Emeritus

    Messages:
    16,258
    Location:
    United States
    Your lines will look better if you turn on some smoothing effects, like FSAA or just single-plex AA modes for open GL....

    Your FPS might drop to a unexceptable level of only 370 FPS...
     
  9. MistaX

    MistaX Premium

    Messages:
    13,635
    Location:
    United States
    Thats like anything less then Grey-Poupon!
     
  10. Voltron

    Voltron

    Messages:
    796
    anyway... still impressive man!

    If you don't mind, I'd say you have nice lines. :D

    ... I don't typically pause my games to look for congruent lines... yours are highly unnoticeable :rolleyes:
     
  11. F2002

    F2002

    Messages:
    3,182
    My PC specs:

    450mhz AMD K-6 Athlon (waiting for new motherboard to put in my AMD Athlon 1.7ghz)
    Hercules Prophet 4000XT Kyro PCI 32MB
    128MB RAM
    Windows ME
     
  12. F2002

    F2002

    Messages:
    3,182
    And heres what my spec can do...
     

    Attached Files:

  13. MistaX

    MistaX Premium

    Messages:
    13,635
    Location:
    United States
    Theres no number of FPS, for all we know that wont move very fast :)
     
  14. F2002

    F2002

    Messages:
    3,182
    80 - 100 fps or so :(
     
  15. F2002

    F2002

    Messages:
    3,182
    Heres another screen...
     

    Attached Files:

  16. AltF8

    AltF8 Staff Emeritus

    Messages:
    2,250
    Have you ran 3DMark2001 on your system? That's the real test of power.

    Pre-rebuild, running Win2k: 9600 or so.

    I've rebuilt with 98, and will benchmark again tonight.
     
  17. Tom M

    Tom M

    Messages:
    3,823
    I wouldn't take much stock in his framerate, it's a glitch. (Or edited)
     
  18. AltF8

    AltF8 Staff Emeritus

    Messages:
    2,250
    Oh, and that's not even close.

    There was an D3D test program called house.exe.

    It was a simple box house, and it spun around. I clocked it at 900+ fps on a Voodoo 2.

    I can't imagine what it'd do on some of the new cards. :lol:
     
  19. AltF8

    AltF8 Staff Emeritus

    Messages:
    2,250
    Not necessarily. It's a very low-poly scene, and a powerful system.
     
  20. Tom M

    Tom M

    Messages:
    3,823
    The game is Soldier of Fortune 2 MP Demo, you can check it out on FilePlanet.com.
    Even on 640x480 with all effects turned off I have my doubts. And MistaX (while seeming a decent sort in general) seems prone to "exaggeration" :thatsodd:
     
  21. AltF8

    AltF8 Staff Emeritus

    Messages:
    2,250
    With VSync turned off, it wouldn't surprise me. The Ti4600 is very powerful.
     
  22. Viper_Maniac

    Viper_Maniac

    Messages:
    13,707
    Location:
    United States
    I agree. :thatsodd:
     
  23. MistaX

    MistaX Premium

    Messages:
    13,635
    Location:
    United States
    ive never edited a pic in my life, i sware on my Grandpa's grave.
     
  24. F2002

    F2002

    Messages:
    3,182
    wahay, I can do 120fps, thats me happy !
     
  25. AltF8

    AltF8 Staff Emeritus

    Messages:
    2,250
    Besides, humans can't determine anything above 65-70 fps, so anything above that is silly.
     
  26. MistaX

    MistaX Premium

    Messages:
    13,635
    Location:
    United States
    Silly but pretty cool :)
     
  27. AltF8

    AltF8 Staff Emeritus

    Messages:
    2,250
    Fair enough. ;)
     
  28. Psxgamer27

    Psxgamer27

    Messages:
    120
    nah, on a test system we have gotten way over the 1000. I dont have a screen with me, but its high. Runing on a dual 2 ghz, geforce4, 1 gig ram, etc, powerful system. Only with i could get that at home inrepleace of this 266, lol.

    Sof2 is a great game, my fps is quite low, but o well, it runs. :)
     
  29. AltF8

    AltF8 Staff Emeritus

    Messages:
    2,250
    Well, with a Win98SE base install, I marked at 9268. This is a fair amount lower than what I got with 2000, which is very suprising.

    Now, if I can just get UT running on Win2k, I'll go back. :)
     
  30. F2002

    F2002

    Messages:
    3,182
    When I say 120fps I really mean 12, damn I need a new processor ! 450mhz just aint good enough :D