Thrustmaster T3PA Pedals Unresponsive

  • Thread starter nickyb
  • 2 comments
  • 706 views
2
United States
United States
Hi all

I’m new to sim racing and have only had my equipment for about a month. I have Thrustmaster T3PA pedals connected to the TX Servo base and F1 wheel add on for Xbox One. I have not had any issues until suddenly today the pedals do not seem to be responding. There is no response from any of the three pedals. When I turn the wheel, it does not turn in the game, but all of the buttons/shifters on the wheel work as expected. I have completely disconnected everything and reconnected but the issue remains. I also have tried on both the red and green setting for the base. Like I said I’m very new to this so I’m not sure where to go from here. Any help would be appreciated. Thanks.
 
1,259
United Kingdom
United Kingdom
Install the Thrustmaster software on a Windows PC/laptop and test your kit there also. Windows is a little more helpful in showing the various inputs etc and how they are responding. You can also use Windows to flash firmware etc.
 
Last edited:
2
United States
United States
Install the Thrustmaster software on a Windows PC/laptop and test your kit their also. Windows is a little more helpful in showing the various inputs etc and how they are responding. You can also use Windows to flash firmware etc.
I appreciate the quick response. I will do this in the future if I have any issues, but this turned out to only be an issue with the Xbox. Thanks!