Force feedback clipping on P.C?

Discussion in 'Project CARS 1' started by Melony, May 7, 2015.

  1. Melony

    Melony

    Messages:
    17
    Hey, I have this problem with my fanatec csr.

    I tried PC back then in October last year. When I drove cars I had constant resistance in my wheel.

    Now thats not the case, it's kind of clipping, like its there for a half second then gone, then here again.
    Maybe its intendet, but it feels pretty bad and it wasnt like that back then...

    In addition it's pretty weak in general. I'm not used to that from back then.
    I also come from Assetto, and the FFB there is way stronger somehow.

    I havent changed anything in the settings.

    I just noticed, its not with the Mits Evo, but for example with the ruf gt3?!
     
  2. Johnnypenso

    Johnnypenso Premium

    Messages:
    28,465
    Location:
    Canada
    Try looking in the car FFB settings when at the track. I've only driven 2 cars but both of them defaulted to (I think) 23, when the master options setting was at 100. Dial it up to 60-80 and see what happens.
     
  3. NLxAROSA

    NLxAROSA Premium

    Messages:
    7,893
    Location:
    Netherlands
    What wheel are you using?
     
  4. Melony

    Melony

    Messages:
    17
    Fanatec CSR, not sure if its clipping tho, it's just not a constant resistance on most cars.
    Just goes and comes again every millisecond which is really annoying.

    Where is supposed to be my deadzone ingame on my fanatec btw?